IMG_1921

ESTIEM NMBU

Før påske var ESTIEM NMBU på Council Meeting i Tampere, Finland. Der fikk de akseptert observership medlemskap ? Ett steg videre mot fullstendig medlemskap!
28. april 2019Elinor Skårås
AF-Gruppen – logoNY
I går gjestet AFs konsernsjef Morten Grongstad og kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande, God Morgen Norge. Grongstad fortalte om selskapets prosjekt "De beste folka". AF Gruppen vil doble kvinneandelen, og sikre like karrieremuligheter. Indøk NMBU er glade for å ha en så fremtidsrettet og ambisiøs samarbeidspartner! Se innslaget fra TV2 her.
1. februar 2019Elinor Skårås
V2019_2
Her er vårens semesterprogram, og det er mye å glede seg til! ? Programmet oppdateres fortløpende. Lurer du på hvordan det er å være student ved NMBU? Kom på åpen dag den 7. mars! Mer informasjon på NMBUs nettside.
31. januar 2019Elinor Skårås
Must-Plakater-Energi-vannkraft-2019 (1)
ANNONSE: Sommerprosjekt - Must (Multiconsult for studenter) innen Fornybar energi ? Multiconsult utlyser fire stillinger i sitt sommerprogram innen Fornybar energi. Dette er en spennende mulighet for et sommer-internship der en får bruke sine ferdigheter i et ekte internasjonalt fornybar energi-prosjekt. Dette er en relevant stilling for Indøkere, og de søker 3.- og 4. klasse studenter. Søknadsfristen er 25.02.19. Stillingsdetaljer. Karrieremuligheter i Multiconsult.  
21. januar 2019Elinor Skårås

Ta kontakt med markedsføringsansvarlig dersom du har en sak du ønsker å få dekket gjennom nettsiden, eller om du har idéer til framtidige blogginnlegg.

Emilie Tomassen
E-post: marked@indoknmbu.no

yvind