Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Bedriftspresentasjon m/ AF Gruppen

september 26 Kl. 17:30 - 21:00

Velkommen til en spennende kveld med AF Gruppen – Din første dag som «nyansatt»!

Lurer du på hvordan det er å være en del av AF Gruppen, eller hvilke muligheter du får som nyansatt hos oss? I år kjører vi bedriftspresentasjon med ny vri! På torsdag 26. september inviterer vi deg til NMBU Campus Vitenparken, hvor en gjeng AF’ere står klare for å simulere en introduksjonsdag for deg som «nyansatt» hos oss. Dette blir en kveld full av læring, nettverksbygging og gode opplevelser.

Hvorfor delta?

Du får en unik mulighet til å oppleve hvordan det er å jobbe i AF, med alt fra faglig påfyll til god mat og drikke. Er du nysgjerrig på hvilke ansvarsområder en nyutdannet får, eller hvordan vi jobber med bærekraft og innovasjon? Da er dette din sjanse til å oppleve hvordan det er å være en del av AF!

Agenda for kvelden:

• 17:30 – Ankomst, registrering: Velkommen til Vitenparken! Ved ankomst registrer du deg, får drikkebonger, og finner deg til rette.

• 17:55 – Dørene lukkes, velkommen og agenda: Vi ønsker deg velkommen som «nyansatt» med noe godt i glasset og en gjennomgang av dagens agenda.

• 18:00 – Vi i AF: Tormod Solberg, konserndirektør Bygg gir deg en inspirerende introduksjon til AF Gruppen med «Vi i AF».

• 18:08 – HR i AF: Sigurd Ytterstad, HR-rådgiver i AF Konsern, tar deg gjennom hva lønnen ligger på til deg som nyansatt, i tillegg til å gjennomgå bonus, lønnstillegg, pensjon og andre goder. Vi tar også en titt på det sosiale tilbudet dere får som nyansatt, og ikke minst hvordan vi jobber med kompetanse- og lederutvikling.

• 18:16 – Klima & Miljø i AF: Anne Hertzenberg, Klima- og miljørådgiver i AF Konsern viser dere hvordan vi reduserer fotavtrykket fra egen drift og er ledende i å utvikle og levere tjenester som reduserer bruk av energi og andre knappe ressurser.

• 18:32 – Dypdykk i faglige enheter: Her får du høre «fasiten» fra våre ambassadører i Bygg og Energi, om hvordan de faktisk har opplevd det å være nyansatt hos oss. De vil gi deg et innblikk i de spennende prosjektene de jobber på, hvordan de trives i bedriften, hvilke arbeidsoppgaver de har, og mye mer.

• 18:50 – Mingling, bespisning og CV fotografering: Etter det faglige opplegget er det tid for god mat og mingling med dine nye kolleger (AF’ere). Det vil også være mulighet til å ta et «ansattbilde» til din CV hos vår Kommunikasjonsrådgiver Vebjørn Løvås under middagen.

• 19:45 – Speed-intervju: Etter middagen vil du ha muligheten til å møte noen av våre representanter i speed-intervju.

• 20:15 – Kahoot: Vi avslutter kvelden med en Kahoot hvor du kan teste dine kunnskaper om AF Gruppen, nyansatt-tilværelsen, og kanskje litt til!

• 20:30 – Premieutdeling: Førstepremien er en splitter ny iPad, mens andre- og tredjeplassene stikker av med gavekort fra Rema 1000! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til AF – meld deg på nå, og sikre deg en plass.

Hvilke enheter kan du bli bedre kjent?

• AF BYGG OSLO: har bred erfaring med utvikling, prosjektering og bygging av næringsbygg, boligbygg og offentlige bygg.  Vi er en ledende leverandør av alle type nybyggprosjekt og har vårt kjerneområde i Oslo og omheng. Gjennom mange år har vi satset på å utvikle nyutdannede ingeniører til å bli gode ledere og fagspesialister. Gjennom denne satsningen har vi utviklet gode robuste team med engasjerende og hyggelig bedriftskultur, og som leverer gode resultater.

• AF BYGG ØSTFOLD: er den ledende entreprenøren i Østfold både på offentlige og private bygg. Forretningsenheten har stor erfaring og kompetanse innenfor bygging og utvikling av store kjøpesentre, offentlige bygninger, leiligheter og komplekse småprosjekter.

• AF ENERGI: har en helhetsforståelse og solid kompetanse i alle faser av livssyklusen for energiløsninger. Dette er vår fremste styrke, og gjør oss til en komplett samarbeidspartner innen energiløsninger for bygg. Vi kan bistå deg med reduksjon av energiforbruk, lokal energiproduksjon, oppfølging og overvåkning av energiløsninger, samt driftsoptimalisering og servicekontrakter.

 

Detaljer

Dato:
september 26
Tid
17:30 - 21:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

AF Gruppen
View Arrangør Website

Sted

Vitenparken