Bedrift

En bedriftpresentasjon er en ypperlig mulighet for den enkelte bedrift å vise seg fram for studentene. Samtidig er dette en fin måte for studenten å få et innblikk i hva deres bedrift driver med. Vi legger også til rette for alternative opplegg, som for eksempel caser, workshops eller lignende.

I etterkant av selve presentasjonen vil det bli lagt opp til lett servering med mingling mellom bedriftens representanter og studentene. Vi tar oss av alt det praktiske ved deres besøk, det være seg bestilling av mat, booking av rom, markedsføring og påmelding for studentene.

Dersom det er ønskelig å komme i kontakt med studenter ved andre linjer på NMBU vil vi være behjelpelig med markedsføring av dette og påmelding for de aktuelle studentene.

Karrieredagen

Karrieredagen arrangeres av Næringslivsutvalget ved NMBU (NU) hver høst. Dette er en dag hvor mange bedrifter kommer til NMBU for å promotere seg selv gjennom stand. På kvelden legges det også opp til en uformell middag sammen med studenter. Se NU sin nettside for mer informasjon www.nunmbu.no

Ta kontakt med leder i næringslivsutvalget så blir vi enig om en god avtale for deres bedrift og studentene ved Indøk NMBU.

Sunniva Strumse

E-post: nu@indoknmbu.no