Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Alumnimiddag 23.11

23. november 2023 Kl. 18:00 - 21:00

Dato: Torsdag 23. november
Tid: Kl. 18-21
Sted: Vitenparken
Pris: Gratis

Det er tid for et av høstens høydepunkter, nemlig ✨ALUMNIMIDDAG ✨

Alumnimiddag er et arrangement hvor nåværende studenter får muligheten til å møte tidligere Indøk-studenter. Årets alumner representerer forskjellige indøk-retninger og vil bli annonsert fortløpende! De vil fortelle om deres erfaringer i arbeidslivet, hvilke muligheter som finnes for en Indøker, arbeidsoppgavene de har og om bedriftene de arbeider for.
Formålet med alumnimiddagen er at nåværende studenter skal få inspirasjon til mulige karriereveier etter endt studie. Vi håper dere benytter denne sjansen til å bli kjent med mulighetene som finnes i privat og offentlig næringsliv!
Under arrangementet vil det bli servert en to-retters middag og en enhet til alle deltakere. Dette sponses av ledelsen på Indøk og linjeforeningen. Det er dermed helt gratis for alle deltagere!
Påmeldingen åpner mandag 30.oktober for 4. og 5.klassinger. Fredag 03.november kl. 12 åpnes påmeldingen for alle klassetrinn, førstemann til mølla. Det er 40 plasser på arrangementet og tro oss, dette er ikke noe du vil gå glipp av!
Påmeldingen stenger 5. november.
Obs! Plassbegrensningen er manuell, og du kan få beskjed i etterkant at du er på venteliste.

Påmeldingen er nå over!

Detaljer

Dato:
23. november 2023
Tid
18:00 - 21:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Indøkstyret v/ NMBU

Sted

Vitenparken