Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedriftspresentasjon med VINCI Energies

mars 5 Kl. 17:00 - 20:00

Da er det tid for bedriftspresentasjon med VINCI Energies!

Den 05. mars er Indøk og Miljøfysikk invitert til Helsfyr (Oslo) for å besøke VINCI Energies i deres hovedkontor. Vinci Energies kommer til å bli et av de største firmaene her i Norge i løpet av de neste årene, og dette er en unik mulighet til å bli kjent med en potensiell fremtidig arbeidsgiver! VINCI Energies har behov for et bredt spekter av kompetanse, og uansett hvilken indøk-retning du går, så er en stilling hos VINCI Energies relevant for deg!

Agenda:

16.15: Oppmøte utenfor Aud Max på Samfunnet for de som ønsker å sitte på med bestilt buss

17.00: Oppmøte hos VINCI Energies

17.10-17.55: Bedriftspresentasjon

18.00-20.00: Mat og drikke (med og uten alkohol), mingling, nettverksbygging og CV-sjekk

20.15: Avreise fra VINCI Energies for de som ønsker å sitte på med bestilt buss

VINCI Energies består av fire internasjonale merkevarer for de respektive forretningsområdene de arbeider innenfor: Omexom for infrastruktur, Actemium for industri, Axians for IKT og VINCI Facilities for building solutions.  VINCI Energies Norge har 28 Business Units, med rundt 1100 ansatte, og hadde i 2023 en omsetning på 2,7 mrd. NOK. De leverer i dag et bredt spekter av skreddersydde løsninger og tjenester innenfor merkevarene Omexom og Actemium. Deres fokus er å levere energieffektive, miljøvennlige og bærekraftige løsninger. På den måten skaper VINCI Energies langsiktige verdier for deres kunder på tvers av sektor og bransje.

NB: Frist for påmelding er allerede på søndag den 3. mars! Dersom du ikke kan komme må du gi beskjed innen dagen før arrangementet, altså innen 4. mars! Vi sees!

Påmeldingen er nå over!

Detaljer

Dato:
mars 5
Tid
17:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Vinci Energies

Sted

VINCI Energies
Innspurten 15
Oslo, Oslo 0663 Norge
+ Google-kart