Bedpres m/ Deloitte

* Må fylles ut

Under demokratitimen onsdag 10. mars inviterer Deloitte NMBUs studenter til digital bedriftspresentasjon. Her vil du møte partner Tom Husebø, som for øyeblikket er sentral i Deloittes team som bistår Folkehelseinstituttet (FHI) med vaksineprogrammet. Tom vil fortelle hvordan det er å jobbe i et prosjekt av denne viktighet og størrelse, hvor kvalitetssikring er i høysetet.

I tillegg stiller fire studenter med bakgrunn fra NMBU med fartstid på alt fra 3 år til 3 måneder for å fortelle om sine avdelinger, arbeidsoppgaver og hverdag. Avslutningsvis vil det være en panelsamtale om livet i Deloitte, hvor deres spørsmål besvares. Hvordan er det egentlig å jobbe i verdens største leverandør av profesjonelle tjenester? Hvordan kan nyutdannede tilpasse seg et arbeidsmarked i stadig forandring? Hvor lei er dere egentlig av hjemmekontor?

Spørsmål kan enten noteres i påmeldingsskjemaet, eller sendes inn underveis i presentasjonen. Studenter som stiller spørsmål i forkant av arrangementet vil være med i trekningen av flotte premier, og i tillegg vil alle deltagere motta gavekort på 150 kroner i kantinen hos SiÅS. Bedriftspresentasjonen vil foregå digitalt, starter 12:45 og varer i ca. 60 minutter.

----------------------------------------------------------------------------

Dato: Onsdag 10. Mars

Tid: kl.12:45 - 13:45

Sted: Zoom (link kommer på Facebook arrangement)

Vinn fine premier:
Ved å stille et eller flere spørsmål under "Spørsmål til Deloitte" vil man være med i trekningen av flotte premier.

PÅMELDINGEN ER OVER!