Ny nettside!

12178001_10153706007228659_70524063_n
Fra venstre: Markedsføringsansvarlig Øyvind Aanrudhaugen, leder for Indøk NMBU Tommy Haugen og web-ansvarlig Andreas Sønåsen

Et av hovedsatningsområdene til styret i Indøk NMBU har vært å styrke markedsføringen. I våres kom den første filmen som skulle informere fremtidige studenter om hva Indøk NMBU var. Denne ble tatt godt imot av de nye studentene, som mente den var informativ. Nå er også ny nettside på plass.

Et av hovedproblemene med den forrige nettsiden var at den var lite brukervennlig for administratorene.

– Det gamle websystemet var svært tungt å administrere. Nå går vi over til et mer brukervennlig publiseringssystem som gjør at selv personer med minimal kunnskap innen webutvikling kan fungere som web-ansvarlig, sier web-ansvarlig Andreas Sønåsen.

Inneholdet i den nye nettsiden vil vike litt fra hva som var tidligere. Informasjonen vil være mer komprimert, og man vil kun få tak i det høyst nødvendige. Poenget er at personer med ytterligere spørsmål skal bli henvist til rette personer, eventuelt til rett nettside. I tillegg har man lagt inn en bloggfunksjon.

– Med bloggfunksjon vil vi kunne legge ut en sak på bloggen og poste det gjennom facebook og instagram. Da vil vi kunne få en mye mer helhetlig og god markedsføring, sier markedsføringsansvarlig Øyvind H. Aanrudhaugen.

Vi håper den nye nettsiden blir tatt godt imot!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.