Bedriftsbesøk med SEB

Tirsdag 1.mars dro indøk i samarbeid med Optimum på bedriftsbesøk hos SEB på Filipstad brygge i Oslo. Det var satt opp felles avreise m12790124_10156535573805612_530578946_oed buss fra Ås. SEB stilte med flere ansatte og serverte en god lunsj ved ankomst. Under lu
nsjen hadde vi mulighet til å komme med spørsmål og prate med flere ansatte i ulike avdelinger. Etter lunsj fikk vi en kort presentasjon av hva SEB arbeider med før vi hadde en liten case for å få testet våre kunnskaper innenfor området. Vi fikk også gode tips til jobbsøking og CV-skriving. Bedriftsbesøket hos SEB var veldig vellykket, inspirerende og lærerikt. De ansatte viste stor interesse i Ås og våre studier, og SEB virker som en spennende arbeidsplass. For en indøker er det spennende å høre at vi også er aktuelle innenfor finansverden. Slike arrangementer er god motivasjon for videre studier!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.