Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/d/2/indoknmbu.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/d/2/indoknmbu.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/d/d/2/indoknmbu.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Indøk NMBU | Bedriftsbesøk med SEB

Bedriftsbesøk med SEB

Tirsdag 1.mars dro indøk i samarbeid med Optimum på bedriftsbesøk hos SEB på Filipstad brygge i Oslo. Det var satt opp felles avreise m12790124_10156535573805612_530578946_oed buss fra Ås. SEB stilte med flere ansatte og serverte en god lunsj ved ankomst. Under lu
nsjen hadde vi mulighet til å komme med spørsmål og prate med flere ansatte i ulike avdelinger. Etter lunsj fikk vi en kort presentasjon av hva SEB arbeider med før vi hadde en liten case for å få testet våre kunnskaper innenfor området. Vi fikk også gode tips til jobbsøking og CV-skriving. Bedriftsbesøket hos SEB var veldig vellykket, inspirerende og lærerikt. De ansatte viste stor interesse i Ås og våre studier, og SEB virker som en spennende arbeidsplass. For en indøker er det spennende å høre at vi også er aktuelle innenfor finansverden. Slike arrangementer er god motivasjon for videre studier!