«Dagen imorgen skal bli vår beste dag»

Er du førsteårsstudent og nysgjerrig på å utvikle ny infrastruktur og å binde landet, mennesker og næringslivet bedre sammen? Da er dette noe for deg! Kystverket, Jernbaneverket, Statens Vegvesen og Avinor skal ha et opplegg for utvalgte førsteklassinger her på Universitetet, og ønsker at du som indøker skal være med. Du er invitert til å bli med å se inn i fremtiden, og avdekke fremtidens kompetansebehov.

Hva vil være de sterkeste nasjonale og internasjonale driverne for hvordan transportsystemer må utvikle seg? Gjennom 2,5 spennende og intense timer med scenariotenkning får du være med å se inn i glasskula. Kanskje kan nettopp dette bidra til mer kunnskap om dine fremtidige karrieremuligheter, og kanskje det er nettopp du som skal utvikle morgendagens infrastruktur.

Opplegget vil foregå den 28. april kl. 16.15 – 19.00 i Vitenparken. Håper mange indøkere tar turen!

Link for påmelding; https://docs.google.com/forms/d/1l0UxMoVmzKjPHPDmHxmbb3KH_LM_6_Qc42sAEfHH2Uo/viewform

kystverket_rgb_large Statens vegvesen logo_farger Avinor_logo_sort_756x329 jernbaneverket

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.