Spørreundersøkelse Indøk Klubb

* Må fylles ut

Nye ideer er under utvikling på Indøk! Programledelsen er i gang med å utvikle en faglig samlingsplatform for indøkere. Det vil være arrangementer ment for å skape en tilhørighet til indøk, tilhørighet på tvers av klassetrinn og internt i klassetrinn. Det skal være en plattform hvor man eksponeres for indøk-relatert stoff i en uformell og hyggelig setting, på frivillig basis, der vi kan ha det sosialt og lære på en gøy måte. Dette vil altså være et tilbud utover studietilbudet. Vi ønsker nå å sjekke interessen blant dere for å finne ut hvilket format som dere hadde satt pris på, dersom dette blir opprettet. Ærlige og direkte besvarelser er aller best! Tenk godt gjennom «Ville jeg faktisk brukt min fritid til å delta?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *