Et nytt semester er i gang

IMG_0277
Førsteklassinger i fysikkforelesning

Vi er nå inne i den tredje uken av det nye semesteret, og de fleste har kommet godt i gang med fagene de skal jobbe med dette halvåret. Noen av studentene har allerede levert årets første eksamen etter å ha hatt januarblokk, mens andre har hatt en ekstra lang juleferie og starter for fullt først nå.

Gjennom linjeforeningen blir det i løpet av semesteret lagt opp til mange gode muligheter for både bedriftsbesøk og caseløsninger. Allerede 16. februar blir det arrangert caseløsning med Avinor, hvor studentene vil være med på å lage modeller og løsninger på problemer som blir lagt fram. Utenom dette vil det også komme masterforedrag utover våren.

Sosialt har vi også mye å glede oss til. Hvis vi ønsker å bruke tiden vår på noe annet enn bare faglig arbeid, vil det være muligheter for å delta på sosiale arrangementer arrangert av linjeforeningen minst en gang i måneden. I tillegg vil miniUKA gå av stabelen i april, hvor det vil skje masse gøy på kort tid. Det vil i denne perioden bli gjennomført blant annet en stafett, rebus, temaquiz, konserter med flere kjente norske pop-artister, karaokebar, kulturfest og den velkjente UKErevyen.

Kalenderen for 2016 er altså fylt opp med mange spennende aktiviteter, både faglig og sosialt, og vi ser fram til et nytt semester med mye gøy i vente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.