Case med Avinor

thumb_DSC_0035_1024Tirsdag arrangerte linjeforeningen case i samarbeid med Avinor. 20 deltakere fra indøk møtte opp på Vitenparken for å bli bedre kjent med bedriften. Arrangementet startet med en kort presentasjon om Avinor og deres satsingsområder, før vi satt oss ned i grupper og arbeidet med casen vi ble tildelt. Problemstillingen handlet om hvordan man skal i møtekomme kravene om miljøvennlig, effektiv og tilrettelagt transport til flyplassen. Indøkerne kom frem med flere konkrete og gode forslag som vi la frem og diskuterte i fellesskap. Tilbakemeldingene fra deltakerne i etterkant var svært gode, og det er tydelig at arrangementer som dette blir godt mottatt av studentene. Vi takker Avinor for et spennende arrangement og ønsker dem velkommen tilbake til NMBU!

 

thumb_DSC_0038_1024

thumb_DSC_0020_1024

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.