Indøkere får sommerjobb over alt, se her!

Sommeren betyr for mange: sommerjobb. Det er sammen med verv, studentidrett, revy og kor blitt en del av studentlivet. Men i takt med markedet er det blitt mer krevende å skaffe seg en relevant sommerjobb. Flere ser verdien i et relevant sommerarbeid og søker samtidig som bedriftene kutter arbeidsplasser. AF Gruppen, som er vår samarbeidspartner, kutter heldigvis ikke, men kan vise til 1400 søknader på 40 stillinger i år.

Indøkere er allsidige og stiller sterkt i jobbmarkedet. Så om du vil studere industriell økonomi, gjør det allerede eller er en framtidig arbeidsgiver; ta en titt her og se hvor årets indøkere befinner seg i sommer:

Bedriftene:Skjermbilde 2016-07-12 kl. 16.00.38
AF Gruppen                               Statnett
COWI                                           Statens Vegvesen
Veidekke                                     NMBU
PEAB                                           Visma
Hafslund                                     Oslo Seilforening
Rambøll                                      Asker Kommune
Statsbygg                                   Konsus
Sparebank 1                               Givas

Det er godt å se at både indøkere fra 1. til 5.trinn får seg spennende sommerjobber. Men jeg tviler ikke et sekund på at de også tar seg tiden til en uke eller fem med ferie i tillegg. Det er tross alt vel fortjent!

God sommer til dere alle, så sees vi igjen i august!

Erlend KjelstadStyreleder, Indøk NMBU

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.