Bedriftpresentasjon med AF-gruppen og Orkla

14489071_10157446581930612_1753449980_o

Tirsdag 20.september og onsdag 28.september var det klart for denne høstens bedriftspresentasjoner i regi av Indøk linjeforening. Først ut var vår samarbeidspartner, AF-gruppen, som nok en gang leverte en interessant og inspirerende presentasjon. AF stilte med flere ansatte fra ulike avdelinger. Vi fikk også høre om hvordan det er å ha sommerjobb i AF fra Ida som går 4. året Indøk her på NMBU.

En uke senere er det Orkla som står for tur. Vi kan ikke legge skjul på at det er spennende for linjeforeningen at et av Norges største børsnoterte selskaper ønsket å arrangere en bedriftspresentasjon her hos oss. Orkla sto på stand på TF i en god time før de leverte en spennende presentasjon om Orkla og ulike karrieremuligheter.
Begge bedriftene har stand under karrieredagen 12.oktober så her er det nok en mulighet til å treffe bedriftene om du ikke fikk med deg bedriftspresentasjonene.
Vi takker både Orkla og AF-gruppen for at de stilte opp, og håper vi ser mer til dem her på NMBU i fremtiden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.