Utveksling

 

Fjerdeårsstudentene Ingrid Breivik og Dag Birkeland var i forrige semester på utveksling og deler sine erfaringer og tips med interesserte indøkstudenter.

 

dal4Ingrid ønsket å dra på utveksling til et engelskspråklig land og dro til Canada. Ingrid utvekslet til Dalhousie University, et universitet NMBU har en god avtale med. «Byen Halifax er en typisk studentby som føles trygg både på dagtid og kveldstid, har gangavstand til det meste, og universitetet har gode studenttilbud»  sier Ingrid, som er veldig fornøyd med oppholdet.

 

 

img_3563Dag dro til Singapore fordi det er et lite, men spennende land som har hatt en enorm utvikling de siste 50-årene. Landet har diverse kåringer som en god businessby, og Dag synes det virket interessant å reiste på utveksling dit og studere økonomifag. «Samtidig ligger Singapore som en transport-hub til hele Asia og det er billig og enkelt å komme seg rundt til resten av Asia» sier Dag, som har benyttet muligheten.

 

 

Les mer om Dag og Ingrids erfaringer og tips her eller kom på utvekslingsforedraget i november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.