Internship hos Orkla Foods Norge?

 

orkla-foods-norge-et-nytt-norsk-matselskap_mediumOrkla Foods Norge er det fusjonerte selskapet av Stabburet og TORO. Selskapet ble dannet 1. oktober 2013 etter at Orkla ASA samme år kjøpte opp Rieber&Søn som eide TORO.

Gjennom våre sterke merker er vi til stede på matfatet til alle døgnets tider. Våre merker velges på nytt hver eneste dag, fordi forbruker både liker og stoler på dem. Vår visjon er av den grunn å være din venn hver dag. Industri: Merkevarevirksomhet Avdeling: Storhusholdning Stilling: Salgs og markedsanalyse Arbeidssted: Mastemyr/ Kolbotn For at Orkla Foods Norge (OFN) skal unytte sitt salgspotensialet til våre kunder er gode markeds- og salgsanalyser en forutsetning. Vi søker derfor en student som ønsker å være prosjektstøtte i forbindelse med etableringen av en strategi for økt salg via digitale kanaler.

 

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

• Samle inn data fra kunder som vi ikke besøker via vårt salgsapparat i dag.

• Klassifisere og segmentere innsamlet data i ulike kundegrupper og kategorier.

• Foreta salgsanalyse over hva kunder kjøper av Orkla Foods (basert på vårt CRM system), evt. hva kundene kjøper fra andre leverandører.

• Identifisere gapet mellom det kundene kjøper fra OFN og markedspotensialet.

• Delta i strategisamling vedrørende Orkla Foods potensiale for salgskommunikasjon via digitale kanaler.

 

Arbeidsmengden kan tilpasses studentens timeplan og behov, men det er ønskelig med 2-4 dager/uken, eventuelt på deltid.

Som intern hos oss vil du bli en del av et profesjonelt salgsteam og få god oppfølging i din rolle. Du vil få en unik innsikt i verdikjeden i Nordens største merkevareselskap og en relevant arbeidserfaring som du kan kombinere med studier.

Vi ser etter deg som er analytisk, systematisk, selvstendig og med god forståelse/ interesse for IT/System. Gode akademiske resultater er en forutsetning. Det er ønskelig, men ikke et krav, at studenten er på Master-nivå.

 

Språk: Kandidaten må beherske norsk skriftlig og muntlig.

Oppstart: omgående.

Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende

Søknad/CV/ Vitnemål sendes til Hr Manager Linn Camilla Moksnes: linn.camilla.moksnes@orkla.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.